Compara proprietati

Destine Imobiliare vine in intampinarea dorintei clientilor – persoanelor fizice de a-si gasi locul ideal pentru a-l numi ACASA dar si a persoanelor juridice, care au nevoie de un spatiu industrial/comercial pentru a-si extinde activitatea economica.

MISIUNEA

Este aceea de a oferi servicii de vanzare/ cumparare/ terenuri/ spatii comerciale, prin intermediul agentilor calificati din industria imobiliara, astfel incat, aceasta sa devina prima alegere a clientilor-persoane fizice sau juridice.

VIZIUNEA

Viziunea DESTINE IMOBILIARE este sa devina o agentie de top in domeniul consultantei imobiliare, mentinand activa relatia cu clientii nu numai pe parcursul contractului cat si dupa incheierea acestuia.

VALORILE FIRMEI

Pe langa profesionalismul, etica si perseverenta cu care este caracterizata echipa DESTINE IMOBILIARE, aceasta este coordonata de urmatoarele valori:

  • Deschiderea catre client si indeplinirea cerintelor acestuia in cel mai echitabil mod pentru ambele parti;
  • Tintirea unui loc de top pe piata imobiliara;
  • Neincetarea in a descoperi ce este mai bun in agentii nostri prin trimiterea acestora, in mod frecvent, la cursuri de perfectionare.

Servicii Destine Imobiliare

Serviciile furnizate de catre agentie vizeaza intermedierea imobiliara pentru vanzarea-cumpararea si inchirierea imobilelor, analiza comparativa de piata a acestora pentru identificarea pretului corect de listare, promovarea proprietatii prin intermediul diferitelor canale de comunicare, verificarea situatiei juridice a imobilului, calificarea clientilor, vizionarea proprietatilor impreuna cu potentialii clienti precum si servicii de consultanta imobiliara.

Tipul proprietatiilor

CASE/VILE

CASE / VILE

Ti s-a marit familia? Apartamentul/casa detinuta in prezent e prea mic/a? Nimic mai simplu…Suntem aici sa te ajutam sa iti alegi imobilul care corespunde cu nevoile si asteptarile tale, totul la un click distanta.

AFLA MAI MULTE

APARTAMENTE

APARTAMENTE

Indiferent daca iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament, agentii Destine Imobiliare iti stau la dispozitie cu toate detaliile referitoare la proprietatile din portofoliu, de acest tip.

AFLA MAI MULTE

GARSONIERE

GARSONIERE

Inca nu te-ai decis in ce vrei sa investesti si care este cea mai buna alegere pentru tine? Nu dispui de o suma mare de bani sau, pur si simplu iti doresti ceva mic, usor de intretinut?

AFLA MAI MULTE

TEREN

GARSONIERE

Ti-ai dorit dintotdeauna sa evadezi din aglomeratia marilor orase si sa-ti construiesti o casa? Nu mai suporti aerul poluat si zgomotul? Vrei sa te deconectezi de tot ce te inconjoara si sa te regasesti?

AFLA MAI MULTE

HALE INDUSTRIALE

HALE INDUSTRIALE

Cauti o hala industriala pentru business-ul tau? Destine Imobiliare are solutia, fie ca este vorba de o hala de productie, hala depozitare, showroom si service, atelier, industrie chimica etc.

AFLA MAI MULTE

SPATII COMERCIALE

SPATII COMERCIALE

Cauti un spatiu comercial potrivit afacerii tale? Noi avem o gama variata. De la spații comerciale pentru office, magazine, magazine mall, showroom-uri, cladiri de birouri, restaurante etc.

AFLA MAI MULTE

Cauti o asigurare de locuinta?

Elemente principale pentru o asigurare de locuinta:

  • Suma asigurata
  • Prima de asigurare
  • Fransiza
  • Riscuri asigurate
  • Excluderi

Cauti un leasing imobiliar?

Leasing imobiliar destinat achizitiei de imobile pentru persoane fizice pe o perioada de maxim 20 ani acordat in moneda nationala (in lei);

Clientul interesat de un contract de leasing imobiliar va trebui, mai intai, sa-si aleaga proprietatea pe care si-o doreste. Dupa aceea, firma de leasing contactata va face o analiza financiara a proprietatii ce va fi finantata.

Urmeaza semnarea contractului de leasing imobiliar, in fata unui notar autorizat, si achizitionarea proprietatii.

Avantajele colaborarii

Oferim beneficiarilor consultanta si asistenta pentru finalizarea cumpararii si incheierea contractului de vanzare-cumparare in forma autentica la notar sau a contractului de inchiriere. Destine Imobiliare se diferentiaza pe piata imobiliara din Romania oferind servicii complete. Nu vindem pur si simplu proprietati, noi iti oferim chiar si consultanta de specialitate. Scopul nsotru este sa identificam nevoile tale, de care ne ocupam pentru a iti oferi o gama variata de servicii.

Echipa noastra

Va invitam sa vizualizati harta interactiva a sediilor Destine din Romania. Pentru a vedea informatii despre o anumita regiune, dati click pe judetul corespunzator


Daca aveti orice intrebari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0771 098 755

Punct de lucru Destine Imobiliare: str. Piata Victoriei, nr 12, Ploiesti.

Nu stii cat valoreaza proprietatea ta?

Evaluarea imobiliara este o analiza privitoare la calitatea, natura, utilitatea sau valoarea  unei anumite proprietati imobiliare, analiza ce este realizata de catre o persoana impartiala si care este specializata in analiza si evaluarea proprietatilor.

La noi este simplu, completezi un formular si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Ai ceva sa ne transmiti?