Compara proprietati

CONFIDENTIALITATEA SI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Societatea noastra, SC DESTINE IMOBILIARE S.R.L. cu sediul in Ploiesti, Piata Victoriei, nr.12, s-a angajat sa respecte viata privata a utilizatorilor site-ului proprietatea noastra, https://destine-imobiliare.ro/

SC DESTINE IMOBILIARE S.R.L. este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 41198437.

Politica de protectie a persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care intra in vigoare de la 25 mai 2018 si care creeaza reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal in Uniunea Europeana, precum si pe legislatia nationala aplicabila.

Aceasta politica generala se aplica pe site-ul web pe care va aflati, https://destine-imobiliare.ro/ administrat de SC DESTINE IMOBILIARE S.R.L.

Desi puteti accesa continutul acestuia fara a furniza vreo informatie personala, in unele cazuri aceste informatii va sunt cerute pentru a va putea oferi serviciile online pe care le solicitati, conform scopurilor declarate respectiv, in vederea pentru transmiterea de comunicari comerciale cu privire la ofertele, promotiile, produsele si serviciile oferite de compania noastra sau de societatile de sigurari partenere. Astfel de informatii se prelucreaza in conformitate cu prevederile regulamentului mentionat mai sus si dorim sa va informam despre cum sunt ele utilizate, astfel:

  • informatiile colectate in scopurile mai sus aratate se refera la nume, prenume, adresa e-mail;
  • informatiile sunt divulgate terților doar in cazul in care acest lucru este absolut necesar pentru indeplinirea scopului (scopurilor) identificat(e) mai sus si doar destinatarilor mentionati, furnizori de servicii sau parteneri. Detalii despre furnizorii sau partenerii nostri puteti gasi accesand acest link. S.C. DESTINE IMOBILIARE SRL nu va divulga datele dvs. cu caracter personal pentru a fi utilizate în scopuri de marketing de catre terti operatori sau transfer extern in afara UE. De asemenea, pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra in utilizarea site-ului, se folosesc date tehnice provenind din surse de genul motoarelor de cautare, indexare sau social media.
  • datele colectate sunt gazduite la nivel fizic pe un server de web situat pe teritoriul UE, sub administrarea MXHost care indeplineste cele mai inalte standard de securitate acceptate la nivelul industriei.
  • informatiile colectate sunt stocate timp de 1 an de la ultima corespondenta avuta.
  • in vederea exercitarii drepturilor dumneavoastra, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul de a va retrage consimtamantul initial, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul al restrictionarea prelucrării sau dreptul de a depune o plangere in calitate de subiect al prelucrarii datelor, va rugam sa accesați acest link sau sa ne scrieti fie prin e-mail la adresa imobiliare@destine-broker.ro | destine.ploiesti@remax.ro, fie prin posta la urmatoarea adresa postala mun.Ploiesti, Piata Victoriei, nr.12, Ploiesti Jud. Prahova Pentru a afla mai multe despre drepturile dumneavoastra va rugam sa accesați acest link.
  • in mod implicit, site-ul https://destine-imobiliare.ro/ utilizeaza diferite tipuri de cookie-uri functionale pentru a imbunatati experienta dumneavoastra in utilizarea acestui site. Aveti optiunea de a respinge sau accepta folosirea lor. Pentru mai multe informatii despre politica noastra de cookie sau despre cooki-urile utilizate si modalitatile de activare/dezactivare, va rugam sa accesati acest link.
  • prelucrarea mesajelor prin e-mail sau prin intermediul formularelor de chat se face doar in scopul desfasurarii corespondentei cu dvs. Sau in scopurile declarate la abonare in cazul newsletter-elor. Daca echipa care raspunde de gestionarea mesajelor primite nu va poate raspunde la intrebare, aceasta va trimite e-mailul dumneavoastra altui serviciu internalizat sau externalizat. Veti fi informat prin e-mail care este acest serviciu si de faptul ca cererea dumneavoatra va fi preluata de acel serviciu. Daca aveti intrebari in legatura cu prelucrarea corespondentei dumneavoastra si a datelor cu caracter personal, le puteti include in mesajul pe care ni-l adresati.
  • in vederea furnizarii de servicii electronice la distanta va rugam sa consultati si conditiile noastre de utilizare ale acestor servicii accesand acest link.
  • noi folosim de asemenea canalele de  social media pentru a prezenta munca, serviciile si produsele noastre. Utilizarea canalului specific de social media este evidentiata pe acest site cu butoane specifice fiecarui canal. De exemplu, puteti urmari prezentarile pe care le incarcam pe pagina noastra de YouTube sau sa urmariti linkurile de pe site-ul nostru sau asociate pe Facebook. Fiecare canal social media are propria politica privind modul in care proceseaza datele dvs. personale cand accesati site-urile lor. De exemplu, daca alegeti sa vizionati unul dintre videoclipurile noastre pe YouTube, vi se va solicita consimtamantul explicit pentru a accepta cookie-urile YouTube; daca va uitati la activitatile noastre  pe Facebook vi se va cere consimtamantul explicit de a accepta cookie-urile Facebook; acelasi lucru este valabil si pentru alte servicii. Daca aveti nelamuriri sau intrebari legate de utilizarea datelor dvs. Personale de catre acele site-uri asociate canalelor media mentionate mai sus, trebuie sa cititi cu atentie politicile de confidentialitate inainte de a le utiliza.

Continuarea accesului dumneavoastra la conținutul site-ului https://destine-imobiliare.ro/ constituie un accept expres al politicii noastre de confidențialitate. Pentru orice sugestii sau reclamații cu privire la conținutul politicii de confidențialitate vă rugăm sa ne contacți la adresa de e-mail imobiliare@destine-broker.ro | destine.ploiesti@remax.ro . Daca doriti sa primiti si prin e-mail aceasta politica de confidentialitate va rugam sa accesati acest link.

COOKIES

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Pe site-ul www.destine-imobiliare.ro se folosesc urmatoarele tipuri de cookie-uri:

Cookie-uri de sesiune

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru o buna functionare a website-ului si pentru functionarea serviciilor continute in website. In absenta lor, website-ul sau anumite sectiuni ale lui ar putea sa nu raspunda corect.

Google Analytics

Inregistreaza informatii despre modul in care utilizatorii folosesc website-ul, inclusiv IP-ul si originea vizitatorilor.

Cum pot opri cookie-urile?

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite sectiuni / pagini impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau www.youronlinechoices.com.

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR

Prezenta politica are la baza cerintele Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C DESTINE IMOBILIARE S.R.L, inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 41198437, poate stoca (in forma scrisa sau electronica) , administra si utiliza in conditii de siguranta, informatiile sau datele personale oferite in mod voluntar despre dumneavoastra, despre unul sau mai multi membrii ai familiei sau o alta persoana, prin navigarea site-ului www.destine-broker.ro.

Persoana care acceseaza site-ul mai sus mentionat si care ofera date / informatii cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularelor de comanda, isi manifesta consimtamantul expres si neechivoc,ca datele sale si ale membrilor familiei sale sa fie prelucrate pentru scopul asigurare/reasigurare.

In cazul in care sunteti de acord ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate si in scopuri de:

Marketing(inclusiv marketing direct): desfasurate periodic de S.C DESTINE IMOBILIARE S.R.L, presupunand efectuarea de comunicari comerciale prin orice mijloace de comunicare;

Ofertare: prezentarea si oferirea de produse si servicii de asigurare prin intermediul agentilor directi/ brokerilor;
Societatea va prelucra datele dumneavoastra, in aceste scopuri, doar pe baza consimtamantului dumneavoastra liber exprimat prin intermediul formularelor prin care se colecteaza date cu caracter personal.

In ceea ce priveste prelucrarea datelor in scopul:

S.C DESTINE IMOBILIARE S.R.L  poate divulga datele dvs cu caracter personal, atunci cand legea o impune sau in situatiile in care compania isi permite sa exercite drepturile prevazute in lege in favoarea ei pentru a actiona in justitie contra oicarei activitati ilegale, catre:

  • autoritati legale si de reglementare;
  • reasiguratori;
  • contabili;
  • auditori si/sau consilieri externi ai companiei;
  • terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei Destine Imobiliare (ex: furnizori de sisteme IT, furnizori de servicii de marketing).

„Datele personale” pe care Destine Imobiliare le colecteaza de la dvs. se prelucreaza prin mijloace automate/si manuale cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de lege. In acest sens sunt luate masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Acestea pot face referire la: nume si prenume; adresa; numar de telefon (fix/mobil); adresa de email; date din permisul de conducere; CNP (Cod Numeric Personal); sex; pasaport.

In baza Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie.

De asemenea, dvs beneficiati de dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste drepturi le puteti exercita prin intermediul unei cereri scrise adresate direct companiei noastre, la adresa sediului: Destine Imobiliare, Piata Victoriei, Nr. 12, Ploiesti, Romania in atentia Diviziei Juridice, precum si la adresa de mail office@destineimobiliare.ro

DATE PERSONALE INTEGRATE CU INSTRUMENTE ANALITICE SI DE COMUNICARE

In afara procesului tehnic de cumparare a unui produs, Destine Imobiliare foloseste instrumente tehnice de analizare a performantelor si comportamentului utilizatorilor, cum ar fi Google Analytics. De asemenea, prin completarea unui comentariu si/sau review asupra unui produs, Destine Imobiliare va colecta numele dumneavoastra si adresa de email pe care o folositi pentru procesul respectiv.

Magazinul online Destine Imobiliare este construit pe platforma WordPress CMS. Astfel, el functioneaza prin instalarea si configurarea anumitor module, pentru anumite sectiuni ale websiteului. Modulele respective sunt dezvoltate de anumite firme de IT si date spre folosinta cu licentele specifice.  Modulele folosite pot stoca date despre comportamentul utilizatorilor si/sau anumite date personale. Acestea sunt stocate intr-un mediu securizat pe serverele companiilor respective iar Destine Imobiliare nu are acces la aceste informatii.

Modulele ce pot colecta date personale pe websiteul Destine Imobiliare sunt:

  • AJAX Login and Registration Modal Popup dezvoltat de Maxim K
  • GDPR Cookie Consent
  • Contact Form 7 devoltat de Takayuki Miyoshi
  • Google Analytics Dashboard for WP dezvoltat de ExactMetrics
  • MailChimp for WordPress dezvoltat de Ibericode